Afbeelding
Foto: Bibliotheek aan den IJssel

Workshop Fotografie in bibliotheek

donderdag 1 december 2022 19:30 t/m 21:30

19:30-21:30, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39
Een systeemcamera, spiegelreflex of smartphone; met alle drie kun je prachtige foto’s maken. Je weet hoe je hem aan en uit kunt zetten en hoe je er een foto mee kunt maken. Maar wist je dat je zelf je camera op verschillende manieren kunt instellen en gebruiken om zo nog mooiere foto’s te maken? Tijdens deze workshop leren deelnemers camera nog beter kennen. In deze workshop is elke type camera welkom en behandelt docent Myrthe van der Leij eerst de basisbegrippen van fotografie en camera’s. Daarna gaan we fotograferen en kan ik samen met u verder ingaan op vragen over uw camera. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Inschrijven en info: bibliotheekaandenijssel.op-shop.nl/fotografie.