Afbeelding
Foto: Zaza Volkers

Creatief Ouder Worden organiseert Licht en Donker!

donderdag 1 december 2022 13:30

13:30, Capelle aan den IJssel, De Hoeksteen, Rivierweg 15
Bij de cursus “Licht en donker!” gaat Zaza Volkers met verschillende technieken en materialen aan de slag. Ontspanning en gezelligheid, kortom elkaar ontmoeten, staan voorop. Elke les is afzonderlijk te volgen. Thema’s en data: les 1: Raamsterren vouwen op 1 december, les 2: Winterlandschap schilderen op 8 december, les 3: Silhouet kaarslichtje maken op 15 december en les 4: Licht en donker met houtskool op 22 december. De workshops worden gehouden op donderdagen in kerkgebouw de Hoeksteen, van 14:00 tot 15:30 uur. De inloop start om 13:30 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Eigen bijdrage is 3,00 euro per les, workshops zijn inclusief koffie/thee en materialen. Nabespreking tot uiterlijk 16:00 uur. Aanmelding kan via cow@kpnmail.nl of 06 2353 7791 (Nancy Hagman). Volg ons voor de meest recente informatie op: www.kunstkringcapelle.nl/creatief ouder worden Facebook: Creatief Ouder Worden Kunstkring Capelle.