Blind date
Blind date Foto: Annemieke van der Togt

Musicalkomedie Blind date

dinsdag 29 november 2022 20:15 t/m 22:20

20:15-22:20, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
Blind date is een nieuwe Nederlandse musical met topacteurs voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates. Bob en Jenny zijn bijna wanhopig totdat er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters Blind date op gedrukt staat met daarin een ellenlange vragenlijst. Na het insturen ontvangen ze een plaats en een tijd voor hun date. Meer niet. De regels zijn simpel. Bij aanvang van de date worden de telefoons ingenomen en de twee moeten tijd met elkaar doorbrengen van het voorgerecht tot en met de koffie na afloop. Niet swipen. Niet oordelen. Maar echt iemand leren kennen.