Afbeelding
Foto: NCT

Voorstelling ‘De tante van Charlie’

vrijdag 25 november 2022 20:15 t/m 22:30

20:15-22:30, Capelle aan den IJssel, De Schenkelstee, Capelseweg 120
Het Nieuw Capels Toneel speelt de klucht: ‘De tante van Charlie’. In deze klucht komt de tante waar Charles en Rogier op rekenen niet op tijd opdagen. De tante is essentieel voor hun plan om de liefdes van hun leven te verrassen en te verleiden. Gelukkig biedt hun butler, die bij het amateurtoneel zit, een uitkomst: verkleed als vrouw... Maar dan komt alsnog de echte tante aan de deur. Een doldwaas verhaal vol vergissingen, list en leugens in een nieuw eigentijds jasje. ‘De tante van Charlie’ is een avond met een lach. Kaarten reserveren via www.nieuwcapelstoneel.nl. Op zaterdag 26 november is de voorstelling opnieuw te zien, om dezelfde tijd.