Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Concert ‘Oorlog en Vrede’

zaterdag 1 oktober 2022 20:00 t/m 21:30

20:00-21:30, Capelle aan den IJssel, Van Cappellenhuis, Dorpsstraat 164
Na een bijzonder geslaagde Open Monumentendag (300 á 350 bezoekers) wordt het in oktober in het Van Cappellenhuis “full house”: dan starten ook de concerten weer. Om te beginnen op 1 oktober met het concert “Oorlog en Vrede”, waarbij ook Oekraïense vluchtelingen zijn uitgenodigd. Er klinkt muziek die de oorlog verklankt en ter nagedachtenis van de slachtoffers, maar met een vredig slot. Aan de Oekraïense bezoekers is gevraagd korte teksten aan te leveren die tussen de muziekstukken als verbinding voorgelezen worden met behulp van een tolk.

Op zaterdag 8 oktober, vindt een MINI-FESTIVAL plaats met o.a. Mike Boddé en andere topmusici! Zie voor nadere informatie en kaarten www.vancappellenhuis.nl.