• Alles
  • (1)
    Religie

Zwem4daagse in Aquapelle

maandag 19 oktober 18:00 t/m 21:00 uur

Houd je van zwemmen en wil een medaille behalen? Heb je zin in iets sportiefs tijdens de herfstvakantie? Dan is dit evenement echt iets voor jou!

Binnenkort kan iedereen uit Capelle en omgeving weer meezwemmen met de zwem4daagse die AZC organiseert. Voor het eerst in Aquapelle is het weer vier dagen lang waterpret voor jong en oud! De Zwem4daagse is toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een A diploma.

Kom in de herfstvakantie (van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober) tijdens de openingsweek van Aquapelle deelnemen aan de Capelse Zwem4daagse.

Vanwege Corona maatregelen en maximaal aantal deelnemers is het deze editie wel soberder dan voorgaande jaren georganiseerd. Er zijn bijvoorbeeld deze keer geen spelactiviteiten en geen sponsoractie.

De inschrijving is UITSLUITEND digitaal en in 2 blokken ingedeeld. Blok 1 inloop 18:00 en uit het zwembad uiterlijk 19:15. Blok 2 inloop 19:30 en uit het zwembad uiterlijk 20:30. Je kunt kiezen uit 250 mtr (jonger dan 10 jaar), 500 mtr of 1000 mtr zwemmen.

Om eenieder een zo veilig mogelijke Zwem4daagse te bieden zijn er afspraken gemaakt met Sportief Capelle, de beheerder van Aquapelle. Alle deelnemers krijgen van tevoren duidelijke instructies. Vanuit de zwemvereniging ACZ worden er vrijwilligers ingezet voor extra toezicht. Deelnemers volgen de aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Het zwembad is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de Zwem4daagse. Publiek wordt niet toegelaten in het gebouw.

Aanmelden op www.zwem4daagse.nl

De inschrijvingskosten zijn 8 Euro.


deel deze activiteit

Locatie

Andere locatie
Capelle aan den IJssel
Willem Marisrade 2a
2908cg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden