• Alles
  • (1)
    Lezingen

Speciale concerten Pallieter

zaterdag 9 oktober 11:00 t/m 15:00 uur

Foto: Stockfoto

11:00-15:00, Capelle aan den IJssel, Comenius College, Lijstersingel 18

Pallieter organiseert twee zogenaamde Ukkepukconcerten, waarbij gezinnen met zieke of gehandicapte kinderen van harte welkom zijn. De kinderen kunnen op een unieke manier kennis maken met muziek. Zo speelt een heus orkest muziek uit bekende kinderfilms, kunnen de kinderen dansen op de muziek en uiteindelijk zelf ook instrumenten bespelen. Zieke en gehandicapte kinderen en hun ouders/verzorgers kunnen gratis naar binnen. Het eerste concert is om 11:00 uur en het tweede om 14:00 uur. Per concert kunnen 30 kinderen deelnemen. Opgeven kan via https://pallieterhelpt.nl/ukkepuk.

speciale nieuwsbrief

Speciale concerten met live orkest

Op zaterdag 9 oktober a.s. vinden in het Comenius College in Capelle aan den IJssel 2 unieke concerten plaats, speciaal voor gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. Broertjes en zusjes zijn ook welkom! Wij bieden jullie graag een bijzonder muzikaal uurtje aan.

Tijdens het concert maken de kinderen op een unieke manier kennis met muziek, live gespeeld door een echt orkest met een dirigent. De muziek is speciaal voor kinderen aangepast. O.a. Jungle Book en Flight to Neverland (uit de film Hook) worden gespeeld. En de kinderen kunnen zelf actief meedoen. Er kan geklapt en gedanst worden en er kan ook muziek gemaakt worden. Alle kinderen krijgen een goodie bag met een muzikale inhoud, die ze uiteraard mee naar huis mogen nemen. Ook Clown Pidoe is erbij!

Na afloop is er een Meet & Greet met de artiesten en kunnen de kinderen ook instrumenten uitproberen. De concerten zijn gratis voor de doelgroep van Stichting Pallieter, mogelijk gemaakt door het Denk en Doe Mee! Fonds, op initiatief van Musical Souvenir en Stichting Ukkepuk-concerten.  Per concert kunnen 30 kinderen deelnemen, in het bijzijn van hun ouder(s). De concerten vinden plaats in het Comenius College, Lijstersingel 18 in Capelle aan den IJssel op zaterdag 9 oktober om 11 uur en 14 uur. Er is dus maar beperkt plaats (in de grote aula) dus geef je nu op via https://pallieterhelpt.nl/ukkepuk. VOL = VOL Graag tot ziens op 9 oktober!!

Wil je je aanmelden voor de gratis speciale concerten? Kijk op https://pallieterhelpt.nl/ukkepuk


deel deze activiteit