• Alles
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Theater
  • (2)
    Evenement

Ontspannen FIT met ruimte in hart en hoofd

donderdag 6 mei 20:00 t/m donderdag 24 juni 21:15 uur

Foto: Canva

Word ontspannen FIT met ruimte in hart en hoofd

Lekkere titel toch ?

22 april was het De dag van de Aarde.

In De Krant van de Aarde werd opgeroepen om op De dag Van de Aarde eens extra om je heen te kijken en in jouw eigen omgeving zwerfvuil op te ruimen, waardoor je jouw eigen miniverschil maakt.

Trouwens, is dit wel een miniverschil: zwerfvuil helpen opruimen? Is het geen maxiverschil ?

Mijn ervaringsverhaal:

Toen ik in mijn flat kwam wonen zag ik dat het openbare grasveld werkelijk vol lag met zwerfafval. Ik wist niet wat ik zag. Wat heb ik gedaan? 's Avonds laat (want voelde toch wat gêne toen) ben ik alle rommel gaan opruimen. Het werd een grote vuilniszak tjokvol met papiertjes, blikjes en noem maar op. De volgende ochtend keek ik vanaf mijn galerij hoe schoon het was en ik voelde: DIT is MIJN grasveld geworden; ik voelde me er meer mee verbonden. Je wil het niet weten, maar dit is 19 jaar geleden en het is NOOIT meer zo'n bende geworden. Het verbaast mijzelf ook, maar blijkbaar heb ik toen een toon gezet.

Dit zorgen voor de aarde en dus ook opruimen wat opgeruimd moet worden, kan nergens anders beginnen dan diep in ons zelf: om ook daar in je innerlijk zaken op te ruimen.

Het raakt aan YOGA.

Dag van de Aarde is dan ook een titel die raakt aan waar Yoga o.a. voor staat: Aarden, ofwel gronden: je beide voeten stevig op de grond. Wat er ontstaat bij lekker stevig op de grond staan, allereerst fysiek, is een betere doorstroming naar 'de hemel'. Een goede aarding geeft direct meer rust in het hoofd.

Ontdek de kracht en werking van Yogabeoefening, rust in hoofd en hart en van binnen luisteren naar wat je hoort dat nodig is in jouw leven en opbouwend voor anderen en de aarde. Wat koop en consumeer je.

Je gaat diepere verantwoordelijkheid voelen voor alles om je heen vanwege meer gevoel van verbinding ermee. Net als bij mij het opruimen van ‘mijn’ grasveld, wat me veel plezier heeft bezorgd.

Wil jij ook graag jouw lijf laten aarden en jouw interne grasveld opruimen?

Op donderdagavond geef ik wekelijks online LIVE yogalessen van 20.00 tot 20.15 uur. GRATIS voor jou om te proeven! En fijn thuis op je mat; je hoeft niet te reizen.

JA! Ik doe mee. https://yoga-capelle.nl/contact/

Vul bij het contactformulier in: ‘Online proefles’.

Ervaringen van cursisten:

Een klein groepje vaste cursisten doet er nu aan mee en ze vinden het fijn: 'heerlijk ontspannend', 'ik voel heelheid', 'fijn om zo het weekend in te gaan' etc...

Vijf kwartier lang ben ik betrokken op hen in intiem persoonlijk contact. Dat lukt wonderwel goed, ook digitaal.

Ja, kom maar op met die proefles: https://yoga-capelle.nl/contact/

tel. 0642675840


deel deze activiteit

Locatie

Capelle a/d IJssel
Capelle aan den IJssel
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden