• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Cursus-Workshop

Berend Botje doe mee met NL Doet Dag

vrijdag 28 mei 10:00 t/m dinsdag 29 juni 15:00 uur

Foto: D.J. Radsma

Vrijdag 28 en Zaterdag 29 mei doet Speel-o-theek Berend Botje mee met de Landelijke NLDoetDag van het Oranje fonds. Op deze dag staan de vrijwilligers van de Speel-o-theek speciaal buiten voor hun pand De Linie 5.

Wij staan dan met een kraam met allemaal mooi Speelgoed voor de verkoop. Dit speelgoed voldoet niet meer aan de hoge eisen van de Speel-o-theek zodat hiervan afstand gedaan wordt. Wij bieden het te koop aan voor kleine prijsjes. Van de opbrengst kopen wij weer nieuw speelgoed voor de uitleen.

Zo wordt verspilling tegengegaan en het milieu minder belast. Het terugdringen van het belasten van het milieu is voor de Speel-o-theek al jaren een zeer belangrijke pijler.

Ook hebben wij een mooie actie voor nieuwe leden en een Spel: Raad het aantal lego stenen dat in de pot zit en win gratis een jaarabonnement van de Speel-o-theek.

De kraam is geopend van 10.00-15.00uur. Uiteraard met mond kapje en we houden afstand.

Naast het verkopen van gebruikt speelgoed is het voor Berend Botje ook een uitgelezen gelegenheid nieuwe vrijwilligers te werven. Berend Botje kan alleen draaien door de inzet van vrijwilligers die zich, van bestuur tot uitleenvrijwilliger, geheel belangeloos inzetten. Speel-o-theek Berend Botje is een stichting, die zich al ruim 35 jaar, inzet voor kinderen, ouderen, tussen 0 en 99 jaar. Het motto van Berend Botje is dat alle kinderen,ouderen rijk of arm, toegang hebben tot kwalitatief goed, modern en pedagogische verantwoord speelgoed waarmee zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en waaraan zij veel speelplezier kunnen beleven. Door het speelgoed te huren kunnen ouders kosten besparen en het milieu minder belasten. De thuishaven van Speel-o-theek Berend Botje is De Linie 5 B in het Huis van de Wijk. Meer informatie kunt u vinden op onze mooie website www.spelenbijberendbotje.nl of op fb.


deel deze activiteit

Locatie

Huis van de Wijk
Capelle aan den IJssel
Fascinatio Boulevard 466
2909va


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden