• Alles
  • (1)
    Inloop-Opendag
  • (1)
    Cursus-Workshop

Openrepetitie Muziekvereniging EMM

dinsdag 17 september 19:45 t/m 21:30 uur

Kom kennismaken met Muziekvereniging Capelle (EMM)

120 jaar Muziekvereniging EMM, en springlevend. EMM is na de zomervakantie inmiddels weer gestart met haar repetities. Er wordt druk geoefend voor het jubileumconcert op 12 oktober.

De vereniging is de laatste jaren flink gegroeid; echter nieuwe leden zijn altijd welkom. We zoeken als orkest vooral klarinettisten. Naast klarinettisten zijn andere instrumenten uiteraard ook altijd welkom. Om eens kennis te maken met een orkest, het bespelen van instrumenten en de mogelijkheden van lessen, kom langs op de speciale open repetitie-avonden: dinsdag 10 en 17 september. De repetities vinden plaats in het eigen verenigingsgebouw De Schenkelstee aan de Capelseweg 120 in Capelle aan den IJssel, van 19.45 – 21.30 uur.

Bij het orkest staat het maken van herkenbare muziek, gezelligheid en muzikaliteit voorop. Het orkest staat onder leiding van dirigent Karin Snel. Het repertoire bestaat momenteel uit diverse filmthema’s, lichte muziek, arrangementen van populaire rockartiesten en ook de pophelden van deze tijd zijn goed vertegenwoordigd.

Voor meer informatie: info@emmcapelle.nl. of de website www.emmcapelle.nl


deel deze activiteit

Locatie

De Schenkelstee
Capelle aan den IJssel
Capelseweg 120
2907xc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden