• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Cursus-Workshop

Anders kijken naar kunst

donderdag 10 juni 10:00 t/m 11:30 uur

Foto: Martin Parr

Kopje kunst op locatie in Gravenland!

Kopje Kunst’ is een ontmoetingsmoment waarin elke keer een ander kunstthema centraal staat. Dat kan een stroming, kunstenaar of een gezamenlijk thema zijn. Doel is hierbij dat mensen elkaar ontmoeten en kunst is hierbij het middel. We gaan hierbij niet praktisch aan de slag. Zo gaan we anders kijken naar kunst door met elkaar naar verschillende afbeeldingen te kijken en daarom heen een verhaal op te bouwen, Wat zie je? en Waar zie je dat aan? zijn terugkomende vragen die Nancy stelt aan de deelnemers. Nieuwsgierig? Kom langs en laat u verrassen. Van te voren aanmelden is wel nodig i.v.m. registratie m.b.t de coronamaatregelen. Uiteraard zorgen we voor voldoende afstand en nemen we samen verantwoordelijkheid als het gaat om mondkapje dragen als men gaat lopen en wegblijft bij klachten.

De maximale deelname is 10 personen. De koffie staat klaar vanaf 10 uur om 10.30 start de sessie die maximaal 1,5 uur duurt.

U bent van harte welkom in de wijkcentrum de Harp, Jan de Geusrede 39F, 2901 CN Capelle aan den IJssel. Deelnemers uit de wijk hebben voorrang. Eigen bijdrage is 1 euro per keer.

Doe mee en geef u op!

cow@kpnmail.nl of via 06-23537791

Volg ons voor de meest recente informatie op: www.kunstkringcapelle.nl/creatief ouder worden

Facebook: Creatief Ouder Worden Kunstkring Capelle


deel deze activiteit

Locatie

Wijkcentrum De Harp
Capelle aan den IJssel
Jan de Geusrede 39f
2901cn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden