• Alles
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Theater
  • (2)
    Evenement

Sinterklaas voorstellingen

zaterdag 5 december 13:00 t/m 15:30 uur

Foto: Leo Snijders

Groot Sinterklaas feest op zaterdag 5 december

Als de Corona perikelen geen roet in de pepernoten strooien zal er zaterdag 5 december twee Sinterklaasvoorstellingen worden gegeven in Buurthuis de Trefhoek.

Vele pieten zijn er dit jaar weer bij; Hoofdpiet, ADHD Piet, Danspiet en de Pakjespiet kortom te veel om op te noemen. In de show zullen we pietenspelletjes spelen, zingen en natuurlijk dansen.

Deze Sinterklaasshow is een interactief programma waarbij alles in het teken van Sinterklaas staat, De pieten zullen de aanwezige kinderen vermaken op Sinterklaas wedstrijdjes / Goochel trucks en komen alle bekende Sint liedjes voorbij.

De eerste voorstelling loopt van 13.00 uur t/m 14.00 uur.

Om 14.30 uur zal dan de tweede voorstelling worden gehouden en deze voorstellingen zijn uitsluitend toegankelijk voor kinderen tm 12 jaar.

En omdat we per voorstelling maar 30 personen binnen mogen hebben is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden via L.Snijders@hccnet.nl, hierbij moet doorgegeven worden naar welke voorstelling je wil komen en vol=vol.

De voorstellingen zijn gratis toegankelijk en het Buurthuis is te vinden aan de Schermerhoek 506 te Capelle ad IJssel.Foto: Leo Snijders
deel deze activiteit

Locatie

Buurthuis de Trefhoek
Capelle aan den IJssel
Schermerhoek
2905tw


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden