• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Religie
 • (4)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

IN DE GEEST VAN BEETHOVEN

zaterdag 21 november 19:00 uur

Foto: Arie Kers

Het Brackman Trio weer terug in het Van Cappellenhuis! De drie topmusici waren "Artists in Residence" in 2018/2019 en hebben inmiddels vele succesvolle concerten achter de rug.

Het wordt een fascinerend programma met o.a. het bekende en misschien wel mooiste en geheimzinnigste trio van Beethoven “Geister Trio” en het fascinerende 3e Pianotrio van Brahms.

Meer informatie over de musici:

Tim Brackman behaalde zijn masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium en volgt nu een postdoctorale opleiding in Bergamo, Italië. Vanaf 2019 is hij met zijn strijkkwartet (Animato Kwartet) verbonden aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie. Tim won o.a. prijzen bij het Prinses Christina Concours. In 2018 won hij de 3e prijs bij het Nederlands Vioolconcours Oskar Back, alsmede de NTR-Prijs Beste Uitvoering Opdrachtcompositie (‘Aeriko’ van Calliope Tsoupaki).

Kalle de Bie (1994) studeert sinds het voorjaar van 2019 aan de Universitat für Musik und darstellende Kunst te Wenen. Kalle is laureaat van meerdere nationale en internationale concoursen waaronder het Prinses Christina Concours en het Nationaal Cello Concours te Amsterdam. Momenteel is hij cellist in het Brackman Trio en het Arkovsky sextet.

Rik Kuppen is veelvuldig te horen op het podium en onderdeel van vernieuwende, succesvolle ensembles. Hij is prijswinnaar van het Prinses Christina Concours, finalist van het YPF en volgde het Dutch Classical Talent traject, waar hij werd omschreven als een ‘kleurenvirtuoos’. In 2018 won hij samen met zijn pianokwintet De Formule De Grote Kamermuziekprijs. De Formule is een experimenteel ensemble dat – bijzonder succesvol - bijzondere voorstellingen maakt en kunstdisciplines combineert.

Toegang €18,00 / vrienden €15,00, jeugd €9,00, inclusief drankje. Kaarten via www.vancappellenhuis.nl

Let op: In verband met de coronamaatregelen zijn er twee concerten. De organisatie is volledig aangepast zodat het publiek veilig kan genieten van de muziek.


deel deze activiteit

Locatie

Van Cappellenhuis
Capelle aan den IJssel
Dorpsstraat 164
2903lb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden