'Wandelen als vanouds' in de wijk Oostgaarde

capelle • Bewoners van de wijk Oostgaarde kunnen op donderdag 25 april deelnemen aan de wandeling ‘Als Vanouds’ door de wijk Oostgaarde. 

Heerlijk wandelen, ontmoeten en op iedere locatie is een activiteit te doen uit de jaren ’60 en ‘70. 

De deelnemende locaties zijn: Ontmoetingsplein De Roo van Capelle (Baronie 326), Huis van de Wijk (Linie 5B), De Serre/ De Zellingen (Beemsterhoek 339) en IJsselzicht (Sint Helenabaai 1). 

Wandelcoach Ruud heeft een leuke wandeling uitgestippeld tussen de locaties, waarmee de wandelaars meteen de mooiste plekjes in de wijk te zien krijgen. Om 10.30 uur kunnen deelnemers starten op een van de vier startlocaties. De locaties staan voor de deelnemers klaar tot 13:30 uur.
Tijdens deze wandeling en op de locaties kunnen leuke contacten ontstaan en ontvang je informatie over de ontmoetingslocaties.

Je kunt kiezen tussen een wandeling van 3,5 of 5,5 kilometer. 

Dit initiatief wordt weer mogelijk gemaakt door ‘Oostgaarde Actief’, een samenwerking tussen Sportief Capelle, Aafje, De Zellingen, Huis van de Wijk Oostgaarde, VitaMotionNow, WOP Oostgaarde en Welzijn Capelle. 

Informatie en aanmelden
Aanmelden voor ‘Als vanouds’ kan via Sportief Capelle, via de agenda op www.sportiefcapelle.nl of via het telefoonnummer 010 258 87 87. Een andere optie is mailen naar info@sportiefcapelle.nl 

'Als Vanouds' duurt van 10:30 tot 13:30 uur. Deelname is gratis.