Dramatisch verlies Capelle tegen VOC

rotterdam • Het is Capelle opnieuw niet gelukt om tegen een staartploeg te winnen. In een zeer slechte wedstrijd van beide kanten wist VOC kort voor tijd te scoren via Tom Kuil: eindstand 1-0 en een enorme deceptie voor de Slotclub. De eerste helft kende nauwelijks spannende momenten. In de 7e minuut schoot vrijstaand Ruben Monteiro Soares hoog over. In de 11e minuut brak Christiaan Dabaghian op rechts door. Zijn eerste schot werd gestopt door keeper Andu Blokland en de rebound werd van de lijn gehaald. Het was de enige kans voor Capelle in de eerste helft. In de tweede helft eigenlijk was eenzelfde spelbeeld te zien en leek het duel af te stevenen op 0-0. In de 87e minuut echter ging het alsnog mis voor Capelle. De nederlaag kwam hard aan bij Capelle. VOC daarentegen deed goede zaken in strijd tegen degradatie. Door het verlies verloor Capelle de koppositie in de derde periode en zakte het naar de vijfde plaats in de ranglijst.