• Bekende namen staan komend seizoen op het podium.
• Bekende namen staan komend seizoen op het podium. Foto: Aangeleverd

Isala Theater presenteert programma voor jubileumseizoen

Nieuws 613 keer gelezen

CAPELLE • Het Isala Theater blaast 25 kaarsjes uit, en viert dat jubileum met extra activiteiten en bijzondere voorstellingen. Het programma voor jubileumseizoen 2024/2025 is nu bekend. Bezoekers kunnen zich opmaken voor vermakelijk cabaret, muziek en toneel.

Niemand minder dan onder anderen Ilse DeLange, The Analogues, Jort Kelder en Robèrt van Beckhoven staan op het programma.  

Pluche+

Vanaf dinsdag 14 mei 12:00 uur kan iedereen kaarten bestellen voor meer dan 200 voorstellingen. Wie de beste plaatsen wil, kan nog snel Pluche+ worden. Als Pluche+ kun je onder meer met twee personen maandagavond 6 mei gratis naar de Proloog, de feestelijke opening van het seizoen. Er zijn nog enkele kaarten hiervoor beschikbaar, die ook door andere theaterliefhebbers voor 7,50 euro gekocht kunnen worden. 

Grote namen

Pluche+ kunnen bovendien 6 mei om middernacht al kaarten bestellen. Dat is vooral handig voor grote namen als Ilse DeLange en The Analogues, maar ook voor de Isala Pubquiz en voor bekende cabaretiers als Veldhuis en Kemper, Jandino, Plien & Bianca en Tim Fransen. Muzikale hoogtepunten zijn bijvoorbeeld ook de theaterconcerten van Douwe Bob, Jett Rebel, Iris Hond en 3JS. Ook Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina maken er graag samen met het publiek een muzikaal feestje van.

Volop toneel

Verder staat er volop toneel op het programma. Na het succes van Murder on the Orient Express kan het publiek bij Murder on the Nile opnieuw een avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte wendingen beleven. De topacteurs die Capelle aandoen zijn onder anderen Anne Wil Blankers, Lies Visschedijk, Angela Schijf, Pierre Bokma en Soy Kroon. Een aantal toneelstukken is overigens weer in de Isala Etalage gezet, wat betekent dat bezoekers er voor slechts 15,00 euro (inclusief consumptie) naartoe kunnen.

Kindervoorstellingen

Kinderen van alle leeftijden kunnen eveneens veel leuke voorstellingen verwachten. In de kerstvakantie kun je bijvoorbeeld naar De Gorgels, naar het boek van cabaretier Jochem Myjer. Voor de allerkleinsten is er onder anderen Juf Roos en Nijntje de musical. Wie van veel gekkigheid houdt, moet echt naar ‘Een nacht in de Efteling’ komen, in regie van Jon van Eerd en met Patrick Martens in de hoofdrol.

Naast dit alles is nog veel meer te zien in het Isala Theater. Het complete theaterprogramma is te vinden op www.isalatheater.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Erik Terlouw bij zijn brouwerij in de Stormpolder.
Capelse brouwer Erik Terlouw organiseert bierfestival in Krimpen Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Zwervers U13 Cup: sterren van morgen in actie met Pinksteren Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Gezondheidscontrole en -advies in Capelse wijken tijdens 'Voel je Fit-tour' Nieuws 16 mei, 08:50
Afbeelding
Column - Joost mag het weten Nieuws 15 mei, 18:05
• Wouter Kolff.
Wouter Kolff is de beoogde nieuwe commissaris van de Koning van Zuid-Holland Nieuws 15 mei, 16:17
• De winkeliers van Winkelcentrum Schenkel.
Week van de Stenen Winkel: winkeliers Schenkel staan bij elkaar in de winkel Zakelijk 15 mei, 15:40
• Bianca Solter met haar zoon Leon.
Bianca wil taboe op zelfdoding en verslavingen doorbreken: 'Het kan iedereen overkomen' Nieuws 15 mei, 13:15
• Impressie van het vernieuwde Stadsplein
Raad wil door met ontwerp Stadsplein, maar fronst wenkbrauwen over budget Nieuws 15 mei, 11:52